Bokningsmeny

Valt erbjudande: Söndagspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Söndagspaket

 

Kom en söndag och njut av lugnet, god mat, varma bad och en fantastiskt natur. Här bor ni flott och bekvämt i stilfulla lägenhetssviter med pentry och en stor balkong. Utanför dörren sträcker sig en milslång sandstrand, vandringsstigar och Bjärehalvöns variationsrika natur. I Söndagspaketet ingår lunch och en tvårätters middag med utsikt över skog och hav.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 14.00, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, lunch (välj om du vill äta den på ankomst- eller avresedagen), tvårätters meny, övernattning med frukostbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

*) Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en tvårätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Tips till dig som reser utan barn: Kom gärna en vardag, då skolorna är öppna råder en mer vuxen stämning på hotellet. Under helgerna samt skolloven (höstlov v 42 och 44, jullov, sportlov v 7 och 8, påsklov och sommarlov) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2022-09-05 - 2022-11-14
Möjliga ankomstdagar: sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 14.00
  Lunch, välj servering på ankomst-/avresedagen
  2-rätters meny
  Frukostbuffé*
  Poolhus, bastu och varma utomhusbad*
  Entré till gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Söndagspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod