STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bo[email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Söndagspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Söndagspaket

 

Kom en söndag och njut av lugnet, god mat, varma bad och en fantastiskt natur. Här bor ni flott och bekvämt i stilfulla lägenhetssviter med pentry och en stor balkong. Utanför dörren sträcker sig en milslång sandstrand, vandringsstigar och Bjärehalvöns variationsrika natur. I Söndagspaketet ingår lunch och en tvårätters middag med utsikt över skog och hav.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 14.00, entré till poolhus med bastu och varma utomhusbad, lunch (välj om du vill äta den på ankomst- eller avresedagen), tvårätters meny, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en tvårätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 14.00
  Lunch, välj servering på ankomst-/avresedagen
  2-rätters meny
  Frukostbuffé
  Poolhus, bastu och varma utomhusbad
  Entré till gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Söndagspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod