STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Summer On-paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Summer On-paket

 

Missa inte Sveriges snyggaste och skönaste musikfestival – Summer On, som hålls på Skansenstranden i Båstad och bjuder på en spännande blandning av musikstilar och artister. Boka vårt festivalpaket så ingår festivalpass, boende två nätter och frukost.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, festivalpass* till den 14 och 15 juni 2024 (välj mellan Standardbiljett och Premiumpass), övernattning med frukostbuffé och tillgång till gym. Utcheckning 11.00. För gäster med Premiumpass ingår även entré till poolhuset.

 

 

*) Standardbiljett inkluderar entré till konsertområdet både den 14 och 15 juni 2024.
*) Premiumpass inkluderar förutom entrén den 14 och 15 juni 2024 även tillgång till premium område, egen bar och egna toaletter. Observera att Premiumpass har en åldersgräns på 20 år. Du väljer om du vill boka Premiumpass som tillval i steg 2 i bokningen.

Biljetterna hämtas ut i hotellreceptionen på Hotel Skansen på ankomstdagen.

 

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

 

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Paketet är öppet för försäljning: 2023-09-22 - 2024-06-17
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Summer On Standardbiljett, fredag
  Summer On Standardbiljett, lördag
  Frukost
  Entré till gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Summer On-paket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod