Bokningsmeny

Valt erbjudande: Padelpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Padelpaket

 

Kom och spela padel i padelmeckat Båstad. Välj mellan spel på utomhusbanor eller inomhus i Båstads nya högklassiga padelhall. Varva med god mat, vacker natur, avkoppling och varma bad på hotellet. Här bor ni precis invid stranden i lyxigt generösa lägenhetssviter, med härliga löprundor direkt utanför dörren och bekvämt cykelavstånd till Båstad hamn.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, hyra av padelbana 1h per 4 personer, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, trerätters middag**, övernattning med frukostbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

*) Under de mest populära tiderna kan ni tilldelas pooltid på plats.

**) Fredagar t.o.m. 18/11 ersätts kvällens trerätters middag med steakhousebuffé för vuxna.

 

Boka Padelbana: För att boka padelbanan ber vi er kontakta oss så snart som möjligt efter att rumsbokningen är gjord. För bokning behöver vi veta vilken dag och tid ni vill spela samt om ni önskar spela inom- eller utomhus. Ange era önskemål i meddelanderutan i onlinebokningen.

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Tips till dig som reser utan barn: Kom gärna en vardag, då skolorna är öppna råder en mer vuxen stämning på hotellet. Under helgerna samt skolloven (höstlov v 42 och 44, jullov, sportlov v 7 och 8, påsklov och sommarlov) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

 

Om Båstad Padel: Båstads nya padelhall invigdes 2020 och ligger invid järnvägsstationen, ett par kilometer från Hotel Riviera Strand. Här finns 3 banor utomhus och 5 banor inomhus i en hall med 12 meter takhöjd. Du har möjlighet att boka kurser och lektioner med duktiga instruktörer, som hjälper nybörjare att komma igång och avancerade padelspelare att utveckla sitt spel.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  Hyra av padelbana 1h
  3-rätters meny**
  Frukostbuffé*
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad*
  Gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Padelpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod