STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Late In Familj

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Late In Familj

 

Full rulle? Bara relaxa, tryck på paus och softa. Här är ett paket för familjer i farten, som gärna checkar in lite senare. Samma goda mat, busiga bad och generösa rum som i det vanliga familjepaketet – bara lite längre fram i tiden.

 

Vi bygger!
Just nu bygger vi utomhuspooler på innergården. Klara för premiärdopp den 1 juni 2024. Läs mer

 

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, entré till poolhus med bastu och varma utomhusbad, trerätters meny till vuxna och barn från 13 år som serveras från 20.00, barnbuffé och mjukglass för barn upp till 12 år, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym. Utcheckning 12.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  3-rätters meny, serveras från 20.00
  Barnbuffé, serveras från 20.00
  Frukostbuffé
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad
  Gym
  Utcheckning 12.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Late In Familj. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod