STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bokning@rivierastrand.se eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny

Valt erbjudande: Late In Familj

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Late In Familj

 

Full rulle? Bara relaxa, tryck på paus och softa. Här är ett paket för familjer i farten, som gärna checkar in lite senare. Samma goda mat, busiga bad och generösa rum som i det vanliga familjepaketet – bara lite längre fram i tiden.

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, trerätters meny till vuxna och barn från 13 år som serveras från 20.00, barnbuffé för barn upp till 12 år, övernattning med frukostbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 12.00.

 

*) Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  3-rätters meny, serveras från 20.00
  Barnbuffé, serveras från 20.00
  Frukostbuffé*
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad*
  Gym
  Utcheckning 12.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Late In Familj. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod