Bokningsmeny

Valt erbjudande: Late In Steakhouse

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Late In Steakhouse

 

Här är ett paket för familjen som föredrar fredagmys med äventyr, busiga bad och lite senare in check. Ni bor i generösa familjesviter precis vid havet där hela familjen får plats. I Restaurang Riviera väntar en smarrig steakhousebuffé för de stora och barnbuffé för de små. Allt ingår precis som i det vanliga familjepaketet – bara en aning framflyttat i tiden.

 

Paketet erbjuds fredagar t.o.m. 18/11

 

 

I er vistelse ingår incheckning 16.30, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, steakhousebuffé till vuxna och barn från 13 år som serveras från 20.00, barnbuffé för barn upp till 12 år, övernattning med frukostbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 12.00.

 

*) Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en steakhousebuffé. Välj önskad tid nedan för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

 

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bokning@rivierastrand.se eller 0431-55 82 13.

 

Möjliga ankomstdagar: tis, fre

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 16.30
  Steakhousebuffé, serveras fr. 20.00
  Barnbuffé, serveras från 20.00
  Frukostbuffé*
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad*
  Entré till gym
  Utcheckning 12.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Late In Steakhouse. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod