Bokningsmeny

Valt erbjudande: Rivieras hotellpaket med middag

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Rivieras hotellpaket med middag

 

Checka in i ett rum vid stranden och bara ha det gott. Svida om till badrock och glid ner till poolhuset, de varma utomhusbaden och bastun. Träna i hotellets stora fina gym, spring en runda i motionsspåret eller gå en skön promenad på stranden. Umgås över en drink i loungen före middagen. Sov gott i svit och avsluta med en härlig frukostbuffé.

 

Paketet erbjuds lördag–torsdag t.o.m. 18/11, därefter året runt. Vill du besöka oss en fredag då detta paket inte ges, se Baddaren och Late In Steakhouse.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, tvårätters meny, övernattning med frukostbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

*) Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en tvårätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Tips till dig som reser utan barn: Kom gärna en vardag, då skolorna är öppna råder en mer vuxen stämning på hotellet. Under helgerna samt skolloven (höstlov v 42 och 44, jullov, sportlov v 7 och 8, påsklov och sommarlov) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

 

 

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bokning@rivierastrand.se eller 0431-55 82 13.

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  2-rätters meny
  Frukostbuffé*
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad*
  Gym
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Rivieras hotellpaket med middag. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod