STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Familjepaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Familjepaket

 

Unna er några dagar tillsammans i en miljö där alla får slappa och ha kul på sitt eget sätt – vid poolen, i lekrummet, på stranden – eller i sviten där alla får riktiga, bekväma sängar att sova i. Ingen behöver laga mat, ändå får alla äta gott. Tvårätters för de stora, barnbuffé för de små, och en frukost man gärna sitter länge vid.

 

Vi bygger!
Just nu bygger vi utomhuspooler på innergården. Klara för premiärdopp den 1 juni 2024. Läs mer

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, entré till poolhus med bastu och varma utomhusbad, tvårätters meny till vuxna och barn från 13 år, barnmeny och mjukglass för barn upp till 12 år, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en tvårätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  2-rätters meny, serveras från 17.30
  Barnbuffé, serveras från 17.30
  Frukostbuffé
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad
  Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Familjepaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod