STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på bo[email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket

 

Upptäck Båstad och Bjärehalvöns variationsrika natur med Hotel Riviera Strand som bas. Här börjar vandringsturen direkt utanför dörren. Du kan vandra längs med kusten och känna doften av hav – eller gå upp på Hallandsåsen där bokskogar, böljande kullar och vidsträckta vyer väntar. I vandringspaketet ingår en god matsäck att ta med på vandringen. Efter turen väntar afterhike i loungen, varma bad och en trerätters middag.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, entré till poolhus med bastu och varma utomhusbad, trerätters meny, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

 

Om vandring på Bjärehalvön: På Bjärehalvön finns inte mindre än 12 olika naturreservat och överraskande många naturtyper. Här kan du vandra genom dramatiska raviner och lummiga bokskogar. Via spångar över ljunghed och mosse. Längs med slingrande småvägar på åsens sluttningar, kantade av fruktodlingar och med utsikt över havet. Genom dalgångar med stengärdsgårdar, odlingsrösen och betande boskap. Vi överdriver inte – det är som en saga, året om.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en trerätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

 

Tips till dig som reser utan barn: Kom gärna en vardag, då skolorna är öppna råder en mer vuxen stämning på hotellet. Under helgerna samt skolloven (höstlov v 42 och 44, jullov, sportlov v 7 och 8, påsklov och sommarlov) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

 

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Lunchpicknick
  3-rätters meny
  Frukostbuffé
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad
  Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod