STANNA FLERA NÄTTER?

Vill du boka mer än en natt och inte får träff på din sökning, kontakta oss på [email protected] eller 0431-55 82 13 så hjälper vi dig.

Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket

 

Vad sägs om 18 hål på någon av Bjärehalvöns berömda banor före drinken, middagen och doppet? Hos oss njuter du i lyxiga och rymliga lägenhetssviter med eget kök, fantastiskt god mat i vår restaurang – gärna från närbelägna gårdar. Mellan golfrundorna kan du hoppa i vår stora pool, värma dig i bastun och japanska pooler med utsikt över strand och natur.

 

Detta paket gäller med spel på Båstad GK, Bjäre GK, Åkagårdens GK och Äppelgårdens GK.

 

Vi bygger!
Just nu bygger vi utomhuspooler på innergården. Klara för premiärdopp den 1 juni 2024. Läs mer

 

 

I er vistelse ingår  incheckning 15.00, en greenfee, entré till poolhus med bastu och varma utomhusbad, tvårätters middag, övernattning med frukostbuffé samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.Boka Golf: För att boka golfen ber vi er kontakta oss så snart som möjligt efter att rumsbokningen är gjord. För bokning av starttider behöver vi veta vilken bana, tid och dag ni vill gå ut samt alla gästers golf-id. Ange era önskemål i meddelanderutan i onlinebokningen.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en tvårätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Ta med egna tofflor: För att minska belastningen på miljön och uppfylla miljömärkningen Svanens kriterier erbjuder vi inte längre engångstofflor. Ta med dina egna tofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse! 

 

Tips till dig som reser utan barn: Kom gärna en vardag, då skolorna är öppna råder en mer vuxen stämning på hotellet. Under helgerna samt skolloven (höstlov v 42 och 44, jullov, sportlov v 7 och 8, påsklov och sommarlov) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

 

 

Förboka parkering: Kommer du med bil till hotellet? Då är det en bra idé att förboka parkering, för att vara garanterad en plats i vårt garage. Följ länken för att komma till bokningssidan.

 

 

Golfbanorna
Bjäre Golfklubb är en härligt böljande hedbana som ligger högst uppe på Hallandsåsen. Här högt över havet, strax under himlen, har du milsvid utsikt över Skälderviken, Kullaberg och Danmark. Detta är en pärla av rang som sträcker sig ut över det böljande landskapet med Bjärehalvöns egna natursköna former.

Båstad Golfklubb bjuder på två olika banor med helt skilda karaktär. Den anrika Gamla Banan är en parkbana med väl inbunkrade, ondulerade greener och få vattenhinder. Förutom vackra vyer över Bjärehalvön erbjuder den en finish som inte lämnar något annat att önska. Nya Banan är en park/hedbana med speciell karaktär. Snabba ondulerade greener, vattenhinder och hårda täta fairways slingrar sig genom öppna landskap.

Åkagårdens Golfklubb. En kuperad parkbana med utsikt över det Skånska landskapet. En välskött bana, par 71, och anläggning med restaurang och övningsområde. Banan, som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, är kuperad och från ett flertal ställen har man en vidunderlig utsikt över Skälderviken. Banan är ca 5600 meter från gul tee och 4600 meter från röd.

Äppelgårdens GK är golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Greenfee
  2-rätters meny
  Frukostbuffé
  Entré till poolhus, bastu och varma utomhusbad
  Gym
  Utcheckning 11.00

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod