Bokningsmeny

Valt erbjudande: Nyårspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyårspaket

 

Fira nyår i Båstad på avkopplande vis. Hos oss får ni njuta av god mat för både stora och små, plask, lek och massor av kul. Nyårsmiddagen inleds med champagne/ alkoholfritt bubbel, en fyrarätters nyårsmeny och en festlig buffé för de små. Middagen avrundas med dessert och hela kvällen är loungebaren och aktivitetsrummet öppet. Det nya året startar med nyårsbrunch i restaurangen.

 

 

I er vistelse ingår incheckning 15.00, entré till poolhus* med bastu och varma utomhusbad, fördrink med snittar, fyrarätters meny till vuxna och barn från 13 år, festlig barnbuffé för barn upp till 12 år, övernattning med brunchbuffé* samt tillgång till gym. Utcheckning 11.00.

 

*) Vid hög beläggning kan ni tilldelas brunchtid och pooltid på plats.

 

 

Boka bord: I paketet ingår en fyrarätters meny. Välj önskad tid i steg 2 för att slutföra din bokning. Om du vill ändra din tid i efterhand, är du välkommen att kontakta restaurangen.

 

Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Incheckning 15.00
  Champagne & snittar
  4-rätters meny
  Festlig barnbuffé
  Brunch
  Poolhus, bastu, varma utomhusbad* – Nyårspaket
  Gym – Nyårspaket
  Utcheckning 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyårspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod